Waarom zou je een PU Gietvloer laten leggen?

Geplaatst op

Bij de keuze voor een nieuwe vloer is het altijd belangrijk om op meerdere aspecten te letten. De uitstraling van de kleur en het design spelen daarbij een rol, maar ook de praktische kan net als natuurlijk het comfort. Dit zijn stuk voor stuk antwoorden op de vraag waarom je een PU gietvloer zou laten leggen.

Moderne eenheid in kleur en design

Een polyurethaan (PU) gietvloer staat bekend om het mooie design en de eenheid die het vormt. Dat komt voort uit de naadloze uitvoering die er automatisch voor zorgt dat deze vloer in de ruimte één geheel vormt in letterlijke en figuurlijke zin. Bovendien is deze moderne eenheid in elke gewenste kleur te plaatsen en indien gewenst ook met een betoneffect als dat binnen het interieur past.

Topcomfort in huis

Er is nog een reden waarom je een PU gietvloer zou laten leggen en dat heeft met het topcomfort te maken. Deze vloer kenmerkt zich onder meer door de aanwezigheid van een verfijnde mate van elasticiteit. Dat zorgt ervoor dat het niet aanvoelt alsof u over een blok beton loopt, want u veert onmerkbaar mee. Het topcomfort uit zich daarnaast in de warmteverspreiding die zonder vloerverwarming voortkomt uit de omgeving. Vloerverwarming is optioneel aan te brengen onder een PU gietvloer en zorgt voor een goed rendement en voor nog meer comfort.

Geen tijd kwijt aan onderhoud

Een PU gietvloer kent nauwelijks onderhoud behalve natuurlijk de gewone schoonmaakrituelen als stofzuigen. PU gietvloeren hebben wat dat betreft een onderhoudsvrij karakter in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten vloeren. Bovendien geldt voor PU gietvloeren dat deze een duurzaam karakter hebben, waarbij er een zeer lange levensduur van toepassing is. Verder is het zo dat een PU gietvloer betaalbaar is en niet alleen geschikt is voor woningen, maar ook voor talrijke andere toepassingen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat de verschillende trends in de zakelijke wereld zijn.

Contactgegevens

Via info @ aaaserie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden